Nouvelle Perspective

Logo Noloc

Visie

Ik werk vanuit de gedachte dat ieder mens unieke kwaliteiten heeft waarmee hij zich onderscheidt van anderen. Uit ervaring weet ik dat het niet altijd lukt om deze kwaliteiten te ontdekken en in te zetten in leven of werk. 

Vanuit Nouvelle Perspective begeleid ik mensen die zich verder willen ontwikkelen, beter willen functioneren en/of op een bepaald moment in hun leven of loopbaan vastzitten en niet meer in hun kracht zitten.

“Ik ga met je op zoek om het essentiele in jezelf terug te vinden. Tijdens deze persoonlijke reis (her)ontdek je jouw ambities, talenten, drijfveren, dromen en idealen. Jouw zelfinzicht en zelfsturend vermogen worden vergroot en zo ben je beter in staat om vorm te geven aan jouw leven en/of loopbaan.”

Mijn passie is om te zien hoe mensen stap voor stap de essentiele waarden in zichzelf (her)ontdekken en dit vertalen naar een nieuw (loopbaan)perspectief. Een nieuw perspectief hoeft trouwens niet altijd verandering te betekenen. Het kan ook bevestiging zijn van een huidige of vroegere keus.

“Het gaat er om dat je ontdekt wat het best bij je past, op dit moment van je leven.”Contact

Geïnteresseerd in Nouvelle Perspective? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop je spoedig te ontmoeten en je of je organisatie te mogen begeleiden, ondersteunen of adviseren.

Nouvelle Perspective is ook telefonisch te bereiken op
06 48 74 91 63.