Nouvelle Perspective

Logo Noloc

Werkgevers

Medewerkers met een functie die goed bij ze past en ze de mogelijkheid biedt zich verder te ontwikkelen hebben doorgaans meer plezier in het werk. Ze gaan kansen en uitdagingen zien, gaan beter functioneren en voelen zich gewaardeerd. Dergelijke werknemers stellen een organisatie in staat om te excelleren.

Helaas kan het gebeuren dat mensen op een bepaald moment in hun leven of loopbaan vastzitten en daardoor onder hun niveau presteren.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • medewerkers die niet op de juiste plaats zitten
  • medewerkers die (soms jaren) niet goed meer functioneren
  • medewerkers bij wie te voorzien valt dat zij de gewenste omslag niet meer gaan maken
  • medewerkers die zich niet meer kunnen vinden in het organisatiebeleid en daardoor afhaken
  • medewerkers die ziek zijn en niet meer voldoen aan de vereisten voor hun functie
  • medewerkers die dreigen ziek te worden door stress

Het kan ook zijn dat medewerkers door reorganisatie gedwongen van functie moeten veranderen of dat ze een baan buiten uw organisatie moeten vinden.

Nouvelle Perspective zorgt ervoor dat uw medewerkers weer geïnspireerd, gemotiveerd en effectief zijn; soms op dezelfde functie, soms in een andere functie binnen of buiten de organisatie.

Klik hieronder voor de mogelijkheden voor uw medewerkers of neem direct contact met mij op voor advies in uw specifieke situatie.

Nouvelle Perspective is ook voor interim opdrachten beschikbaar.

Contact

Geïnteresseerd in Nouvelle Perspective? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop je spoedig te ontmoeten en je of je organisatie te mogen begeleiden, ondersteunen of adviseren.

Nouvelle Perspective is ook telefonisch te bereiken op
06 48 74 91 63.