Nouvelle Perspective

Logo Noloc

Profiel

”Nouvelle Perspective” is Frans voor ”nieuw perspectief”. Ik ben Paule Kok , Francaise, geboren in Paris (1960). Ik studeerde Kunstgeschiedenis en kwam na mijn huwelijk naar Nederland (1984). Die keus zette mijn leven in een ander perspectief. Een nieuw perspectief, vol onzekerheid en ook vol uitdagingen! Nouvelle Perspective staat voor mijn levens- en werkwijze: pionieren, onderzoeken, ontdekken, en aanpakken.

Ik heb 25 jaar werkervaring als HR-adviseur, recruiter en loopbaancoach, met een steeds grotere passie voor het ontwikkelen en begeleiden van mensen. Om mijzelf verder te specialiseren in loopbaancoaching heb ik diverse trainingen gevolgd en een opleiding tot beroepsloopbaancoach bij Vista Nova (voorheen Hoogendijk Instituut). Ik werk met verschillende methoden en instrumenten, waaronder Biografisch werken, RET, The Work (Byron Katie), Kernkwadranten, Koersonderzoek (Hoogendijk), Elementen vierhoek, zingeving facilitering, bezielingspel, contextuele therapie, Therapie in beeld, beelddenken, NLP, arbeidsmarkt gerichte loopbaancoaching etc…

Dankzij mijn lange loopbaan op het snijvlak van mens en organisatie en mijn eigen levenservaring begrijpt ik wat individuen en organisaties in beweging brengt. Ik zet graag het beste van mijzelf in om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. “Ik help jou graag met het vinden van jouw ” Nouvelle Perspective!”

Als loopbaanprofessional ben ikĀ geregegistreerd als “Erkend Coach” bij deĀ ST!R, keurmerk voor professioneel begeleiden.

Tevens ben ik NOLOC erkend Loopbaanprofessional. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Ik houd mij aan de ethische gedragscode. van de NOLOC.Contact

Geïnteresseerd in Nouvelle Perspective? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop je spoedig te ontmoeten en je of je organisatie te mogen begeleiden, ondersteunen of adviseren.

Nouvelle Perspective is ook telefonisch te bereiken op
06 48 74 91 63.