Nouvelle Perspective

Logo Noloc

Re-integratiecoaching (2e spoor)

Nouvelle Perspective helpt je bij het (her)vinden van inspiratie, motivatie en energie die nodig zijn om weer aan het werk te gaan en een nieuwe baan te vinden en biedt je ondersteuning totdat je weer aan het werk bent.

Re-integratiecoaching is erop gericht medewerkers die arbeidsgerelateerd ziek zijn te begeleiden bij het vinden van een nieuwe passende baan.

We gaan aan het werk vanuit verschillende invalshoeken: inspireren, motiveren, zelfonderzoek, marktonderzoek en marktbenadering. Bij alle stappen krijg je aandacht, advies en ondersteuning. We stellen in overleg een plan op waarin staat wat nodig is om de re-integratie te laten slagen in jouw specifieke situatie. Ga je akkoord met dit plan, dan wordt het voorgelegd aan je werkgever, inclusief een inschatting van de kosten.

Daarna vind een driegesprek plaats met je leidinggevende en/of HR-medewerker. Zo is het voor alle partijen duidelijk wat van wie verwacht wordt. Centraal in de begeleiding staan je mogelijkheden en niet je beperkingen. Alles is gericht om weer aan het werk te gaan in een passende baan. Als deze mijlpaal bereikt is houden we nog contact om te vernemen of alles naar wens verloopt. Eventueel kun je gebruik maken van follow-up gesprekken om te zorgen dat je een goede start maakt en je door je proeftijd komt.

Contact

Geïnteresseerd in Nouvelle Perspective? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop je spoedig te ontmoeten en je of je organisatie te mogen begeleiden, ondersteunen of adviseren.

Nouvelle Perspective is ook telefonisch te bereiken op
06 48 74 91 63.